Automatická identifikace vratných obalů v Pardubickém pivovaru a.s. - Dalecká, Renata (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá automatickou identifikací vratných obalů v Pardubickém pivovaru. První kapitola je věnována teoretickému vymezení pojmů zaměřených na problematiku automatické identifikace vratných obalů. Praktická část se zabývá analýzou současného stavu a vymezením jednotlivých procesů v podniku. Ve třetí kapitole jsou definovány návrhy na změnu sledování vratných obalů a sestaveny jednotlivé fáze postupu zavedení automatické identifikace. Poslední část diplomové práce je věnována ekonomickému zhodnocení navrhovaného systému.
Automatic identification of returnable packaging in the Pardubice brewery
Keywords: vratné obaly; automatická identifikace; čárové kódy; RFID technologie; returnable container; automatic identification; bar code; RFID technology