Ověření adresné konfigurace RBC ETCS - Bubeník, Michal (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce je z oblasti vlakových zabezpečovacích systémů, konkrétně evropského vlakového zabezpečovacího systému ETCS. Rozebírá stávající způsob tvorby konfiguračních dat pro tento systém a navrhuje metodiku jejich ověření. Tato metodika je založena na nezávislosti postupů. Poslední část popisuje softwarový nástroj, zaměřený na realizaci klíčových částí nové metodiky.
Verification of address configuration for RBC ETCS
Keywords: vlakové zabezpečovací systémy; ERTMS; ETCS; adresný software; verifikace; train control systems; address software; verification