Využití sociálních sítí v oblasti řízení lidských zdrojů - Švec, Marek (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá využitím sociálních sítí v oblasti řízení lidských zdrojů. V první části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se sociálních sítí a jejich specifika. V následujících kapitolách jsou analyzovány možnosti využití sociálních sítí v personálních činnostech a doporučení pro jejich využívání v organizacích.
Use of social networks within the human resources management
Keywords: social networks; Facebook; human resources management; recruitment; sociální sítě; řízení lidských zdrojů; nábor