Společnost s ručením omezeným : srovnání právní úpravy v ČR a v SRN se zaměřením na postavení společníka - Váňová, Irena (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka v práci porovnává právní úpravy společnosti s ručením omezeným v ČR a ve Spolkové republice Německo. Zaměřuje se zejména na práva a povinnosti společníků.
Limited liability company
Keywords: Podnikání; Společnost s ručením omezeným; společníci; obchodní zákoník; práva; povinnosti