Jednotný vizuální styl pro firmu Kolínská společnost Poprávu z.s. - Rozsívalová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vizuální identity pro společnost Kolínská společnost Poprávu z.s., která se věnuje divadelním, šermířským a kejklířským vystoupením, filmovému kaskadérství a ohňovým show. Cílem práce je vytvořit jednotný, zapamatovatelný a funkční vizuální styl, který bude odpovídat charakteru společnosti, osloví cílovou skupinu a podpoří její rozpoznatelnost. Práce je rozdělena na teoretickou část, která se věnuje základům vizuální identity a praktickou část, ke je zpracována analýza společnosti, konkurence a samotný návrh vizuálního stylu.
Unified visual identity of company Kolínská společnost Poprávu z.s.
Keywords: logo; grafický design; značka; firemní identita; vizuální styl; logo; graphic design; brand; corprate identity; visual style