Analýza výdejních míst u vybraných společností v Pardubicích - Trejtnar, Jan (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na zvýšení kvality výdejních míst u vybraných společností v Pardubicích. První kapitola se zabývá charakteristikou výdejních míst ve vazbě na logistiku poslední míle. Základem práce je v druhé kapitole analýza současného stavu výdejních míst u vybraných společností v Pardubicích. V poslední kapitole jsou autorem představeny návrhy na zlepšení výdejních míst a jejich následné zhodnocení.
Analysis of pickup points at selected companies in Pardubice
Keywords: městské obvody; přepravní společnosti; samoobslužné výdejní boxy; výdejní místa; city districts; transport companies; automated parcel lockers; pickup points