Možnost aplikačních změn za podmínek outsourcingu - Zavadilová, Iva (Univerzita Pardubice, 2010)
Obsahem bakalářské práce je návrh procesu aplikačních změn v podmínkách outsourcingu. Práce je postavena na čtyřech základních pilířích. První z nich se zaměřuje na identifikaci a rozsah aplikačních změn ve firmě. Druhý pilíř pak popisuje výběr optimálního softwaru pro správu aplikačních změn. Obsahem třetího pilíře je definování rolí vstupujících do procesu. Čtvrtým je návrh nového procesu a jeho kontrolních mechanismů, které bude v budoucnu možné použít ve firmě, využívající pro správu svých aplikací outsourcované zdroje.
Application change process in the outsourcing environment
Keywords: Outsourcing; aplikační změny; request for change; SLA; RACI mapa; procesy; application changes; RACI map; processes