Anfangsdeutschunterricht mit legasthenischen Kindern - Dohnálková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou specifických poruch učení. Vysvětluje základní termíny a příčiny těchto poruch. V praktické části se soustředí na srovnání výsledků dyslektických dětí nediagnostikovaných dětí v hodině německého jazyka.
Keywords: specifické poruchy učení; Speciální pedagogika; výuka jazyků; němčina; dyslexie