Majetek obce - Uchytilová, Dana (Univerzita Pardubice, 1999)
Ve své práci se zabývám způsoby přechodu majetku z vlastnictví ČR do vlastnictví obcí a nakládáním majetku města Chrudim.
The Community's property
Keywords: majetek obcí; přechod majetku na obce; Chrudim