Komplexní restaurování dvou dílů alb Sammlung von Kupferstichen - Svetičová, Naděžda (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se věnuje popisu dvou dílů alb mědirytů Sammlung von Kupferstichen a historickým souvislostem jejich vzniku. Alba pocházejí z 18. století, vytvořena byla hrabaty z Deblína, toho času sídlícími na znojemském hradě. Součástí práce je také stručný popis grafických listů a jejich soupis, obrazová část pak zahrnuje filigrány na grafických listech a fotografie samotných mědirytů.
Complete restoration of two parts of albums Sammlung von Kupferstichen
Keywords: restaurování; mědiryt; grafické listy; filigrány