Strategický management ve společnosti Vltava-Labe-Press, a.s. - Brodská, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá základními pojmy a poznatky tvorby strategie podniku. Uvádí strategický management jako proces, kde se na základě stanovení vize společnosti a analýzy konkurenčního prostředí formuluje strategie a následně pak implementuje. Práce se zaměřuje na proces strategického řízení ve společnosti Vltava-Labe-Press, a.s..
Strategic management in the company VLTAVA-LABE-PRESS, Inc.
Keywords: Management; Strategie; poslání a vize podniku; analýza konkurence; podnikové cíle; strategies; mission and vision of the company; competition analysis; business objectives