Regionální rozvoj venkovského prostoru na konkrétním území mikroregionu "Centrum Železných hor" - Hanáková, Renata (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou venkova, regionálním rozvojem ČR a vlivem cestovního ruchu na rozvoj venkova. Praktická část je zaměřena na konkrétní území dvou obcí - Bojanov a Seč, v CHKO Železné hory.
Regional development of countryside in concrete area of micro-region "Centrum Železných hor"
Keywords: venkov; Program obnovy venkova; Regionální rozvoj; Cestovní ruch