NUSK - databáze slepotiskové výzdoby knižních vazeb - Slovik, Radomír (My University, 2022)
Přispěvek představuje přípravu a vznik veřejné odborné databáze pod názvem NUSK věnující se dokumentaci slepotiskového nářadí na českých vazbách ze 16. století.
NUSK – Database of Blind-Print Decoration of Bookbindings
Keywords: knižní vazba; slepotisk; 16. století; bookbinding; blind tooling decoration; 16th - century