Logistické služby v rámci ČD (dopravního podniku) - Bártlová, Eva (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá problematikou logistických služeb na železnici. Mapuje současný stav nákladní železniční dopravy ČD a jejich logistických služeb. Obsahuje návrhy aspektů možných logistických služeb ČD.
Logistics services on the Czech railway's
Keywords: České dráhy; Logistika; železniční doprava; nákladní doprava