Interní audity z pohledu všeobecných sester - Ochtinská, Hana; Papršteinová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2016)
Audity představují systematické vyhodnocení stávající situace. Jsou jedním z nástrojů zvyšování kvality péče, na kterou se v dnešní době klade větší důraz. V praxi se stále setkáváme s rozdílnými pohledy na interní audit.
Internal audits from the perspective of nurses
Keywords: Interní audit; kvalita; ošetřovatelský standard; stres; internal audit; quality; nursing standard; stress