Demografická statistika České republiky - Sýkora, Jan (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá statistickou analýzou vývoje počtu obyvatel České republiky, která obsahuje i následnou prognózu do dalších let. Součástí práce je i tvorba modelu. Student se zaměřil i na vybrané demografické ukazatele, které se v budoucnu podstatně mění.
Demographic statistics of the Czech Republic
Keywords: demografie; modely; prognózy; Česká republika; demography; models; forecasts; Czech Republic