Odraz anthroposofického pojetí člověka ve waldorfské pedagogice - Brožek, Petr (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá tématem waldorfské pedagogiky, oblastí zájmu jsou zejména antroposofické myšlenky, které se staly východisky její vyučovací praxe.
Reflection of anthroposofic anthropology in the Waldorf pedagogic
Keywords: antroposofie; člověk; Steiner, Rudolf; waldorfská pedagogika; alternativní pedagogika