Metodika kurzů první pomoci, zjišťování výstupních dovedností - Vlosinská, Barbora (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na rozdíly ve výuce první pomoci na kurzech Zdravotník zotavovacích akcí. Porovnává účinnost výuky, vedené podle pravidel obecné pedagogiky s výukou vedenou zážitkovou pedagogikou. Zaměřuje se na výsledné dovednosti absolventů.
First Aid Courses Methodology - Finding out the Resalting Skills
Keywords: metody výuky první pomoci; zážitková pedagogika; modelové situace; methods of first aid teaching; experience pedagogy; model situation