Alternativní investiční fondy - Miškovičová, Dominika (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem diplomové práce je analýza a komparace vybraných alternativních investičních fondů. První část práce se zaměřuje na teoretická východiska dané problematiky, druhá část je věnována charakteristice vybraných alternativních fondů. Následující část se zabývá podrobnou analýzou a srovnáním těchto fondů, zatímco závěrečná část nabízí konkrétní doporučení pro potenciální investory.
Alternative Investment Funds
Keywords: fondy; alternativní investiční fondy; investice; funds; alternative investment funds; investment