Sociálně-ekonomický profil mikroregionu Horácko - Bednářová, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o sociální a ekonomické situaci okresu Třebíč a v mikroregionu Horácko.
Social and economic profile of the Horácko microregion
Keywords: Mikroregion; sociálně ekonomické prostředí; strategický rozvoj; okres Třebíč