Marketingová strategie společnosti Hartl drtiče + třídiče, s. r. o. - Racková, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem práce je zefektivnění strategického řízení firmy, jenž by společnosti zajistilo maximální využití jejích předností a příležitostí na trhu a stejně tak poukázat na některé nedostatky společnosti a případná nebezpečí trhu. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení základních pojmů marketingu a specifikaci nástrojů pro formulaci marketingových cílů a strategií. V praktické části je představena firma Hartl drtiče + třídiče, s. r. o. Je popsáno a rozebráno její marketingové prostředí. Dále je práce zaměřena na současnou marketingovou strategii firmy a v závěru je navrhnuto její zkvalitnění do budoucna.
Marketing strategy of the company Hartl drtiče + třídiče, s. r. o.
Keywords: Marketing; strategický marketing; marketingové strategie; Marketingový mix; analýza firmy; SWOT analýza