Komparace metod finanční analýzy na datech družstva DUP, Pelhřimov - Drahná, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce je zaměřena na diagnostické modely finanční analýzy, kterými lze charakterizovat finanční zdraví podniku. Tyto modely jsou aplikovány na data družstva DUP a výsledky jsou vzájemně porovnány.
The Comparison of the Methods of the Financial Analysis on dates of DUP, Pelhřimov
Keywords: Financial analysis; balance; statement of profits and losses; Cash flow; elementary models; Ratio indicators; Du Pont diagram; Quick tes; Index value; Altman Z-score; Index of Neumaiers; Beerman discriminating function; Tafler bankruptcies model; Finanční analýza; rozvaha; výkaz zisků a ztrát; Cash flow; elementární metody; poměrové ukazatele; Du Pont diagram; quick test; Index bonity; Altmanovo Z-skóre; Index Neumaierových; Beermanova diskriminační funkce; Taflerův bankrotní model