Unterrichtsmethoden im Fremdsprachenunterricht und Ihre Adwendung in Lehrwerken - Dudáková, Vendula (Univerzita Pardubice, 1999)
Bakalářská práce se zabývá vývojem učebních metod a analýzou učebnic, které byly některými z těchto metod ovlivněny.
Učební metody v cizojazyčném vyučování a jejich užití v učebnicích
Keywords: pedagogika; učební materiál; výuka; učební postupy; didaktika; Analýza