Metody vzdělávání ve firmě DHL v Pardubicích a Hradci Králové - Hetmánková, Hana (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců firmy DHL Express (Czech Republic) s.r.o. v Pardubicích a Hradci Králové. V úvodní části je zpracována problematika metod vzdělávání zaměstnanců. Praktická část je zaměřena na hodnocení vzdělávacích programů ze strany zaměstnanců účastnících se vzdělávacích akcí. Následná analýza výsledků rozhovorů konkretizuje kritická místa v oblasti vzdělávání a naznačuje možné způsoby řešení těchto nedostatků. Základní myšlenkou bakalářské práce je snaha poukázat na význam vzdělávání v podnikové praxi.
The methods of education in the company called DHL in Pardubice and in Hradec Králové
Keywords: podnikové vzdělávání; zaměstnanci; vzdělávací programy; společnosti DHL