Zadluženost obcí a její regulace - Kovářová, Jelena (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá zadlužeností obcí v ČR a analyzuje situaci v posledním desetiletí. Charakterizovány jsou zde bankovní úvěry, komunální dluhopisy a návratné finanční výpomoci. Dále je zde analyzována a zhodnocena zadluženost města Vrchlabí v letech 2001-2003.
Indebtedness of the municipalities and its regulation
Keywords: obce; Zadluženost; bankovní úvěry; komunální dluhopisy