Zhodnocení dostupnosti městské hromadné dopravy města Pardubic na sídliště Dubina - Hrstková, Regina (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na městskou hromadnou dopravu. Hodnotí dostupnost dopravní služby pro městskou část Pardubic, sídliště Dubina. Zabývá se analýzou současného provozu trolejbusových a autobusových linek a spokojeností cestujících s poskytovanými službami.
Assessment of public transport availability the town of Pardubice in residential area Dubina
Keywords: autobusové linky; cestující; městská hromadná doprava; sídliště Dubina; trolejbusové linky; bus lines; passengers; public transport; residential area Dubina; trolley lines