Zatraktivnění osobní železniční dopravy ČD - Nováková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je věnována zatraktivnění železniční osobní dopravy dopravce ČD. Charakterizuje dosavadní kvality nabízených přepravních služeb a dále rozebírá přepravní podmínky dopravce ČD. Tyto přepravní služby a podmínky porovnává s vybranými konkurenty. Následně definuje jednotlivé alternativy podporující atraktivitu železniční osobní dopravy ČD.
Making more attractive rail passenger transport of ČD
Keywords: cestující; konkurence; kvalita přepravních služeb; přepravní podmínky; železniční osobní doprava; passengers; competitors; quality of services; transport conditions; railway transport