Měření spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti - Pavlák, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce se zabývá měřením spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti. Nejdříve jsou definována teoretická východiska týkající se řízení lidských zdrojů a spokojenosti zaměstnanců v pracovním prostředí. Další část práce se věnuje představení zainteresovaných společností, a poté je provedena analýza současného stavu v podnicích prostřednictvím vhodné metody měření spokojenosti. Po závěrečném vyhodnocení zjištěných výsledků jsou navržena doporučení podnikům.
Measuring employee satisfaction in the selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; spokojenost zaměstnanců; motivace; pracovní benefity; human resource management; employee satisfaction; motivation; work benefits