Interní komunikace a sdílení dat ve firmě - Burianová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce popisuje základní principy a význam vnitrofiremní komunikace. Cílem práce je analýza stávající interní komunikace a sdílení dat ve vybrané firmě včetně jejího praktického využití. Na jejím základě jsou odhaleny komunikační bariéry a podány návrhy na jejich zlepšení.
Internal communication and company data sharing
Keywords: communication; internal communication; company data sharing; companies; communication mix; analysis; komunikace; interní komunikace; sdílení dat ve firmě; firmy; komunikační mix; analýza