Dopady home office na zaměstnance i zaměstnavatele v chemickém průmyslu i jiných odvětvích - Znamínková, Marie (Univerzita Pardubice, 2022)
Semestrální práce se zabývá dopadem home office na zaměstnance a zaměstnavatele v chemickém průmyslu i v jiných odvětvích. Práce se také soustředila na vliv pandemie Covid 19 na trh práce a na psychický dopad pandemie a home office na zaměstnance a zaměstnavatele.
Impacts of home office on employees and employers in the chemical industry and other sectors
Keywords: home office; Covid 19; pandemie; trh práce; zaměstnanci a zaměstnavatelé; home office; Covid 19; pandemic; labor market; employees and employers