ÚPRAVA KOMUNIKACE II/337, KRASKOV - SEČ - Slanařová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce řeší návrh úpravy komunikace II. třídy mezi obcemi Seč a Kraskov a průtah obcí Kraskov na Chrudimsku. Je navrženo směrové a výškové vedení komunikace, včetně konstrukce vozovky a jejího odvodnění. Jedná se o návrhovou kategorii S 7,5/70.
Adjustment of road II/337, Kraskov - Seč
Keywords: úprava komunikace; vozovky; osa; oblouky; situace; podélný profil; příčný řez; Seč; Kraskov; adjustment of road; pavements; axis; arcs; situation; longitudinal section; cross section; Seč; Kraskov