Změna linkového vedení MHD Brno v případě otevření nové železniční stanice Brno hlavní nádraží - Kuchařík, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá městskou hromadnou dopravou v Brně. Práce je zaměřená na změnu linkového vedení pro případ otevření nové železniční stanice Brno hlavní nádraží. Práce se zabývá analýzou linek, které obsluhují současnou železniční stanici Brno hlavní nádraží, a modelováním přepravních proudů. V práci jsou uvedeny dvě varianty řešení pro vedení tramvajových linek a jedna varianta pro vedení autobusových linek. V poslední kapitole jsou varianty řešení zhodnoceny.
Change of keeping of lines of public transport company Brno in case of opening a new railway station Brno hlavní nádraží
Keywords: Linka; spoj; interval; Brno; zdroj; cíl; Line; connection; source; aim