Návrh marketingové strategie Xcomfort - Sasín, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá návrhem marketingové strategie produktu Xcomfort. Popisuje daný trh, jeho specifika a faktory, které jej ovlivňují. Zkoumá závislosti a vliv jednotlivých faktorů na velikost obratu. Práce předkládá návrh a ekonomickou analýzu marketingové strategie a její reklamní kampaně.
Xcomfort marketing strategy
Keywords: Marketing; Strategie; reklamy; obraty; ekonometrie; regresní analýzy; Marketing; strategies; advertising; annual sales; econometrics; Regression analysis