Správa obce Dolní Roveň - Trnčáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením současného stavu obce Dolní Roveň. Obsahuje základní informace o obci a její infrastruktuře. Zaměřuje se na analýzu jejího hospodaření, kde největší pozornost věnuje vývoji jednotlivých příjmů a výdajů obce. S využitím SWOT analýzy odhaluje silné a slabé stránky obce, její příležitosti a hrozby. Práce dále charakterizuje dlouhodobé cíle obce v souvislosti s jejím rozvojem v budoucnu.
The administration of Dolní Roveň
Keywords: villages; budgets; SWOT analysis; long-time objectives; obce; rozpočty; SWOT analýza; dlouhodobé cíle