Technické prostředky v integrovaném záchranném systému - Vít, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce ve své úvodní části, bude popisovat IZS obecně. Budou popsány základní technické prostředky IZS. V další části bude provedeno srovnání krajů Hradce králové a Pardubic, které budou obsahovat obecné porovnání, porovnání IZS krajů s následnou analýzou zaměřenou zejména na technické prostředky a jejich využití. V závěru práce budou shrnuty hlavní poznatky a doporučení.
Technical equipment in integrated rescue system
Keywords: Integrovaný záchranný systém; hasičský záchranný sbor; technické prostředky; požární technika; věcné prostředky; Integrated rescue system; fire rescue system; technical equipment; material technical equipment; fire facilities