Vizualizace obce Staré Jesenčany a jejího okolí - Rakusová, Petra (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem bakalářské práce je vizualizace obce Staré Jesenčany a jejího okolí. Samotná vizualizace bude provedena v programu ArcGISfor Desktop na základě dostupných dat s využitím odpovídajících kartografických metod. Jedním z výstupů bude i 3D model obce, k jehož tvorbě bude využit software Google SketchUp.
Visualization of the village Staré Jesenčany and its surroundings
Keywords: visualization; methods of cartography; spatial data; 3D modeling; tematic cartography OBSAH; vizualizace; kartografické metody; 3D modelování; prostorová data; tematická kartografie