Problematika řešení a odstraňování dopravních nehod při přepravě zkazitelných potravin - Šipoš, Ladislav (Univerzita Pardubice, 2015)
V práci bude nastíněna problematika právních předpisů týkajících se přepravy zkazitelných potravin. Dále bude analyzována technologie přepravního procesu zkazitelných potravin ve vybrané firmě. Důraz bude kladen zejména na hygienu a faktory ovlivňující kvalitu zkazitelných potravin při jejich přepravě. Nedílnou součástí práce bude modelový příklad dopravní nehody při přepravě zkazitelných potravin, jeho řešení a návrh na změnu některých právních předpisů týkajících se přepravy zkazitelných potravin.
Question of dealing with traffic accidents when transporting perishable foods
Keywords: ATP agreement; traffic accidents; hygiene; transportation; perishable foods; dohoda ATP; dopravní nehody; hygiena; přeprava; zkazitelné potraviny