Elektronické obchodování - jeho formy, standardy a možnosti - Dědicová, Martina (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce se zabývá elektronickým obchodem. Nastiňuje základní druhy elektronického obchodování a charakterizuje obchodní modely pro elektronické obchodování. Dále jsou uvedeny standardy a normy týkající se této problematiky. V závěrečné části je provedeno porovnání vybraných e-shopů z hlediska Obchodního a Občanského zákoníku.
Electronic commerce - forms, standards and potential
Keywords: electronic commerce; electronic shops; models of e-commerce; standards and specifications; elektronické obchodování; elektronické obchody; obchodní modely; standardy a normy; internetové obchody; e-shop