Rozvoj cestovního ruchu ve Špindlerově Mlýně - Hroneš, René (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce pojednává o rozvoji cestovního ruchu ve Špindlerově Mlýně a jeho dopadech na ekonomiku, sociální sféru, kulturu a kulturu. Zabývá se též územním plánem.
Keywords: Cestovní ruch; Špindlerův Mlýn; Ekonomika; Kultura; rekreace; územní plány