Protokol NetFlow v hybridní infrastruktuře - Šanko, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce popisuje propojení virtuální sítě s fyzickým zařízením a nastavení protokolu NetFlow. V praktické části je, navržena síť v simulačním nástroji GNS3, propojení s fyzickým zařízením od firmy MikroTik a monitorování datové sítě pomocí protokolu NetFlow.
Protocol NetFlow in hybrid infrastructure
Keywords: NetFlow; GNS3; hybridní infrastruktura; virtuální síť; MikroTik; NetFlow; GNS3; hybrid infrastructure; virtual network; MikroTik