"Cultural village of Europe 2000" - Rurální prostor v současných podmínkách a jeho tendence rozvoje v novém tisíciletí - Hloušová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřuje na problematiku venkova a její řešení pomocí programů a projektu Cultural villages of Europe
"Cultural villages of Europe" - Rural space in current conditions and its tendencies of development in new millenium
Keywords: vesnice; venkov; Regionální politika