Jihovýchodní část obchvatu města Jihlava - Pleško, Pavel (Univerzita Pardubice, 2014)
Studie jihovýchodního obchvatu města Jihlavy je zaměřena na řešení dopravní problematiky jihovýchodní části města Jihlavy. Studie řeší 3 varianty propojení komunikací II/523, II/405 a II/602. Je navrženo směrové a výškové vedení komunikace včetně okružních křižovatek. Varianty obchvatu jsou navrženy v kategorii S 9,5/70.
Southeast part of the bypass Jihlava
Keywords: studie; obchvaty; okružní křižovatky; komunikace; silnice II/523; II/405 a II/602; studies; by-pass; roundabout; communication; road II/523; II/405 and II/602