Zakázkový systém v opravárenské činnosti Dopravního podniku města Hradce Králové a. s. - Zákora, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza zakázkového systému Dopravního podniku města Hradec Králové, a.s., jeho posouzení a návrh na opatření vedoucí k zefektivnění činností střediska údržby a oprav.
Ordering system in the service and repairs of the Transport company of the city Hradec Králové a. s.
Keywords: opravny motorových vozidel; servis; Dopravní podnik města Hr.Králové; podniková struktura; řízení služeb