Postavení firmy Synthesia a.s. na regionálním trhu práce z pohledu zaměstnaneckých benefitů - Květenská, Barbora (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem diplomové práce "Postavení firmy Synthesia a.s. na regionálním trhu práce z pohledu zaměstnaneckých benefitů" je charakterizovat a popsat jednotlivé zaměstnanecké benefity, motivační nástroje, legislativní úpravu a daňová zvýhodnění u jednotlivých zaměstnaneckých benefitů. Část diplomové práce je věnována pouze firmě Synthesia a.s. V diplomové práci je použita metoda dotazníkového šetření, která slouží k porovnání a zhodnocení poskytovaných zaměstnaneckých benefitů ve firmě Synthesia a.s. s ostatními ziskovými organizacemi a porovnání zaměstnaneckých benefitů v ziskových a neziskových organizacích.
Possition of Synthesia Inc. on a Regional Labour Market from the perspective of employee benefits
Keywords: zaměstnanecké benefity; motivace; daňový systém; trh práce; ziskové organizace; neziskové organizace; Employee benefits; motivation; tax system; labour market; profit organization; nonprofit organization