Österreichische Städte - ein landeskundliches Thema im Deutschunterricht - Rejzková, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problemtikou Landeskunde ve vyučování německého jazyka na základní škole.
Keywords: výuka; němčina; základní škola