Legislativa ČR a EU v oblasti kombinované dopravy - Krásová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je vytvoření stručného přehledu legislativních norem, které se oborem kombinované dopravy přímo zabývají nebo se jí nepřímo dotýkají a to na úrovni ČR a současně v rámci EU.
Keywords: Kombinovaná doprava; intermodalita; legislativa; Evropská Unie