Použití technologie Oracle Spatial pro vyhodnocení polohy vozidla - Řehák, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá technologií Oracle Spatial a jejím uplatněním na praktickém příkladu. Její obsah se věnuje vysvětlením základních pojmů používaných právě v prostorové databázi Oracle, seznamuje se základními možnostmi této technologie. V praktické části řeší zadaný problém vyhodnocení polohy vozidla a krok po kroku dochází k výslednému řešení.
Using of Oracle Spatial technology for the evaluating vehicle position
Keywords: Databáze; prostorové souřadnice; oracle spatial; vyhodnocení polohy vozidla; Database; spatial coordinate; evaluating vehicle position