Teplotní testovací komora - Hybeš, David (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice výroby tepelné testovací komory. Byla vyrobena teplotní komora, která je řízená pomocí mikropočítače Arduino. Ovládání je poskytnuto ovládacím panelem na komoře a zároveň alternativně v prostředí C#. Po výrobě proběhla měření pro ověření funkčnosti.
Test temperature chamber
Keywords: teplotní testovací komora; regulace teploty; Arduino; výkonový odpor; test temperature chamber; regulation of temperature; Arduino; power resistor