Správa daní a poplatků s důrazem na daň z nemovitostí - Cvejnová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1995)
V práci je soustředěna pozornost na správu daně z nemovitosti, její podstatu, historii, funkce. Poznatky, ke kterým autorka dospěla při praxi na Finančním úřadu v Dobrušce, dokumentuje ve své práci.
Keywords: Správa daní; Daně; poplatky; daň z nemovitostí; historie; Dobruška; finanční úřady; dokumentace