Studium reaktivity organocíničitých a organocínatých sloučenin obsahujících C, N - chelátující ligand - Padělková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2008)
V rámci této práce bylo připraveno sedmnáct organokovových sloučenin cínu, u těchto sloučenin byla dále studována reaktivita a vlastnosti produktů i možné využití. Pozornost byla zaměřena na vybrané hydrolytické, oxidačně-redukční či substituční reakce.
Reactivity of organotin(IV) and organotin(II) compounds containing C, N - chelating ligand
Keywords: organokovové sloučeniny; C,N - chelátující ligand